Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/hartbeweging.nl/httpdocs/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 37 Wie ben ik | Dansen vanuit je Hart

wie ben ik

Als kind was ik al graag in beweging en genoot ik van de gym- en dansuurtjes in het gymnastieklokaal en later in de dans/balletzaal. Ik heb 20 jaar in het basisonderwijs gewerkt, eerst als groepsleerkracht en later als remedial teacher en intern begeleider. Ik ben altijd blijven dansen, tijdens de gymlessen die ik gaf danste ik vaak met de kinderen, ik zag kinderen openbloeien en stralen en genoot van hun blije gezichten. In mijn vrije tijd danste ik zelf in verschillende groepen en gaf ik gym en jazzgym bij gymnastiekverenigingen. Daarnaast volgde ik de opleiding Pedagogiek en Danstherapie.

Nadat ik mijn diploma Danstherapie behaalde aan het conservatorium van de Hogeschool Enschede, gaf ik 4 jaar danstherapie aan volwassenen in Enschede totdat mijn kinderen werden geboren. Daarna heb ik dans- en bewegings workshops aan kinderen en volwassenen gegeven op verschillende locaties en in het basisonderwijs.

In 2015 behaalde ik mijn diploma “Perfect Pilates Trainer”, dit is een trainingsvorm die in fysiotherapiepraktijken en bij sportscholen wordt gegeven.┬áPilates is een trainingsmethode met grondoefeningen voor een mooi en sportief lichaam en richt zich ook op een stevige en stabiele rug.

 

 

 

 

 

close
Facebook IconTwitter IconVind mij op LinkedIn